Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg varetager undersøgelse og behandling og/eller genoptræning af bevægeapparatet. Det kan være muskler, led, sener, bindevæv mm.

Der kan fx være tale om genoptræning af tabt funktion efter en skade, afhjælpe smerter i muskler og led, afhjælpe hovedpine og meget mere.

Jeg indleder altid med en grundig undersøgelse, hvor jeg observerer, mærker og tester det aktuelle område og relevante strukturer. Herudfra kan jeg stille en fysioterapeutisk diagnose at arbejde ud fra.

Inden for fysioterapi er det vigtigt at pointere at der meget sjældent findes et quickfix, men at klienten selv har ansvar for at skabe resultater ud fra min hjælp og instrukion.

Behandlinger

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med behandlinger inden for følgende områder:

Genoptræning

muskelspændinger

smerter

ledproblemer

idrætsskader

Hos mig får du

 

Den langsigtede løsning

Sammen finder vi den rigtige behandling for dig, som ikke kun hjælper dig nu og her, men som også forebygger mod tilbagefald. 

ingen løftede PEGEFINGRE

Man kommer ingen veje med påbud og forbud. Derfor dikterer jeg ikke vejen til dit mål. Der findes mange veje til samme mål og hvilken der er den rigtige for dig kan kun du svare på.

trygge og fortrolige rammer

Jeg holder en afslappet stemning, hvor der er plads til småsnak og grin. Jeg dømmer ikke, men forholder mig nysgerrig til din situation. 

Personlig VEJLEDNING

Min uddannelse som vanecoach inddrager jeg i mit virke som fysioterapeut. Det gør mig ekstra skarp på at guide dig mod dit mål

Lad mig hjælpe dig

Start her

Book en tid

FACEBOOK

Instagram

Instagram has returned invalid data.